Tanjug
Dragan Stojković

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da su igrači na jučerašnjoj utakmici protiv Slovenije na poluvremenu kolabirali.

Srbija je juče u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu odigrala nerešeno 1:1 sa Slovenijom.

– Ako dodate jednu situaciju juče, to da se utakmica igrala u 15 časova i da su na poluvremenu dva, tri igrača kolabirala, koliko je bilo teško trčati, boriti se, vraćati se psihološki posle gola koji je postignut posle naše greške – izjavio je Stojković na konferenciji za medije.

Stojković je otkrio da je Strahinja Pavlović jedan od igrača koji je imao problem.

– Pavlović je kolabirao, pa smo ga vraćali u život, malo je folirao, zaista je bilo teško, Slovenci su isto dok smo se spuštali, onesvestićemo se. Vidim da je meni vruće, pretpostavljam da ćemo se onesvestiti od sparine i toplote, ni njima, ni nama nije bilo lako, istrčali su 111 kilometara, što je dobra cifra, oni 113. Znate koji je razlog? Mi smo imali loptu, oni su morali da trče – rekao je Stojković.

1 COMMENT

  1. Meni se cini da Stojkovicu imas bas uvek problema posle svake lose odigrane utakmice. U Kataru su bili bolesljivi,povredeni,ovde su kolabirali, a najveci problem je sto protivnici nedaju da se razigramo i pokazemo koliko smo jaki. To se najvise odnosi na Mitrovica i Vlahovica gde im oni cuvari nedaju da se okreno prema golu pa mi se ponekad cini da oni igraju u protivnickoj ekipi.Ja imam jedan predlog da se ti ako moze ubacis u ekipu jer ce mo mozda tada nekoga pobediti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here