Pixabay

Poslanica Alijanse za budućnost Kosova Time Kadrijaj kaže da Kosovo više neće biti u fokusu međunarodne zajednice već izbori u EU i SAD.

– Sada fokus međunarodne zajednice nije Kosovo i ono nije centar sveta – smatra Kadrijaj.

Dodaje da je opozicija podržala inicijative koje su u interesu Kosova, glasajući i za međunarodne sporazume, ali da ni oni nisu dali nikakve rezultate.

– Znate da smo kao opoziciona stranka podržali ovu vladu i podržavamo inicijative koje su u interesu Kosova, ali ništa od toga nije dalo rezultata – naglašava ona.

Dodaje da je Kurtijeva vlada radila bez koordinacije sa saveznicima i da zbog toga trpi posledice.

– Ova vlada je podbacila svaki put kada je preduzimala akcije bez koordinacije sa našim saveznicima. Dobili smo rat sa saveznicima i Kosovo nema budućnosti bez njihove podrške – zaključuje Kadrijaj.

3 COMMENTS

  1. Јесте чули
    Да немачкој војсци фали доста војника
    Идите што прије албанци
    Да добијете посао.
    Тамо вам је будућност.
    Турци били 500 година па морали отићи.
    Американци сигурно неће остати толико дуго, кад виде да немају довољно интереса , а њих инетересује капитал…
    Рудници
    Па сви метали
    Па угаљ
    Све што доноси корист.
    Кад тога нема , одоше американци гдје има зараде.

    🇷🇸☦️🇷🇸

  2. ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA I SRBIJA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  3. Niste vi dobili rat sa saveznicima, nego je Srbija dobila rezoluciju 1244 jer nije uspela agresorska invazija iz Albanije preko Košara i Paštrika. Kosovo je Srbija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here