Tanjug
Miloš Vučević

Danas su Srbija, Republika Srpska i srpski narod sa većim delom sveta uspeli da kažu jasno i glasno šta je istina, izjavio je premijer Srbije Miloš Vučević.

Generalna skupština Ujednjinenih nacija usvojila je danas Rezoluciju o Srebrenici za koju je glasalo samo 43 odsto zemalja članica, dok je čak 57 odsto bilo protiv ili uzdržano.

Vučević je poručio da smo danas bili svedoci ozbiljnih geopolitičkih promena.

– Rezolucija o Srebrenici je formalno usvojena, a suštinski je doživela debakl. Uspeli smo da pružimo otpor dostojan svakog divljenja – rekao je Vučević gostujući u Specijalu RTRS-a.

Premijer Srbije je zahvalio svim zemljama koje su imale hrabrosti da kažu šta je istina.

– Srbija, Republika Srpska i srpski narod nisu usamljeni. Nismo genocidan narod, dobri smo ljudi. Idemo napred – naglasio je Vučević.

10 COMMENTS

  1. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  2. Po obicaju, vecina Muslimanskih zemalja su glasale protiv Srbije. I skoro sve NATO zemlje. A Crna Gora je opet Srbiji zabola noz u ledja.

  3. Mora Vucic pod hitno da trazi od UN da se prolassi genocid sto su hrvati radili u drugom svetskom ratu

  4. Sve dok nam je Vucic predsednik i dok je Mile gazda RS-a – nikakve internacionalne podrske nece Srbiji i Srbima u RS – u biti. Severna Koreja, Madjarska , Rusija – to su nasi pravi prijatelji. Sve dok im trebamo radi njihovih interesa. Uostalom – Maki ima pravo. Tamo gde Srbi zive, rade, radjaju se . umiru i saranjuju – to su Zapadne zemlje. Te zemlje nisu ni Rusija, ni Severna Koreja.

  5. Kakav bezobrazluk srpski političara koji uvijek lažu, pa rezolucija je usvojena i ceo svet zna da je bilo genocid, nema tu drugačije tumačenje, sada sledi samo izvinjenje bosanskom narodu, plačanje odštete, pomirenje i postepeno ukidanje takozvane republike srpske, drugačiji put nema.

  6. Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here