Tanjug

Srpski narod u Srpskoj će biti izložen velikim pritiscima i nama nema budućnosti bez statusnog priključenja Srbiji, poručio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– I to je nešto što ovo vreme i rezolucija o Srebrenici najbolje pokazuju, jer ona ima za cilj skrivenu diskvalifikaciju srpskog naroda, moralnu i svaku drugu – naveo je Dodik.

Dodik je podsetio da je tokom sedmice u Beogradu prisustvovao ručku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, patrijarhom Porfirijem i episkopima SPC, na kojem su razgovarali o napadima na Srpsku i Srbiju.

Dodao je naveo da je boravio i u Budimpešti, gde je razgovarao sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom o nastavku saradnje i otvaranju novih projekata.

8 COMMENTS

  1. Ej bre Milence, BiH je i srpska zemlja. To znaju Srbi – izgleda da si ti jedini koji to ne zna, proizvodi krize , paniku i vodi kozmetiku od politike, pri tome puneci prvo svoje dzepoce, pa dzepove svoje dece,pa sto ostane podelis sa Cvijanovickom i ostalim pajtasima. Ima Srbija i svojih problema -od Horgosa do Mitrovice.

  2. Dobro da si ovim vampirima sto su uvek protiv srbije bili i bice odobrio peljeski most. Ti si nula jedna.

  3. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!

  4. ТО ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА
    НАМА НАШЕ
    ЊИМА ЊИХОВО
    МИРНА БОСНА

    РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕСТЕ ДИО СРБИЈЕ ,
    АКО СРБИ ЈЕСУ ХТЈЕЛИ ОСТАТИ У ЈУГОСЛАВИЈИ СА СРБИЈОМ
    ЗАШТО ТО НОЈЕ ОМОГУЋЕНО???
    ЗБОГ ТОГ СМО ИМАЛИ РАТ…
    ЗАР НЕ ???
    КАКО СЕ ТО ОДОБРАВА АЛБАНЦИМА
    ЈА НЕ ВИДИМ РАЗЛИКУ…
    АЛБАНЦИ ДОШЛИ КАО ГАСТАРБАЈТЕРИ ИЗ АЛБАНИЈЕ У СРБИЈУ
    САД ХОЋЕ ДРЖАВУ
    СРБИ УБЈЕК БИЛИ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ
    И САД НЕМАЈУ НСЧИНА ОСТАТИ
    ЈЕР НИСУ ПОЖЕЉНИ
    САМОСТАЛНА СРПСКА .
    🇷🇸☦️🇷🇸

  5. Drazo, pitaj Slobu sta je sa Francemom u Karadjordjevu dogovorio? Posto ih vise nema, probaj u arhivi Srbije ili Hrvatske da dodjes do dokumenta: Zasto su dva najveca naroda resili da uniste Jugoslaviju? Zasto im nije valjala? Zasto je Sloba ostavio Krajinu na cedilu? Zasto je Francek ostavio Posavinu na cedilu? Pusti ti “jeftinu propagandu”:)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here