EPA

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je izjava britanskog ministra spoljnih poslova Dejvida Kamerona da ukrajinske oružane snage imaju pravo da napadnu rusku teritoriju veoma opasna i da takva verbalna eskalacija može da našteti evropskoj bezbednosti.

– Još jedna u nizu opasnih izjava. Iz Francuske takve izjave dolaze od šefa države, iz Velike Britanije na malo nižem nivou, međutim, to su direktne eskalacije tenzija kada je reč o ukrajinskom konfliktu i to može da našteti evropskoj bezbednosti. To izaziva našu zabrinutost – istakao je on.

Peskov je ponovio da će Rusija nastaviti sa sprovođenjem specijalne vojne operacije sve dok ne realizuje sve zadate ciljeve.

Takođe je dodao i da građani Rusije u izuzetno velikoj meri podržavaju ruskog predsednika Vladimira Putina.

8 COMMENTS

    • u tekstu stoi Kameron….( to je engleski ministar vanjski posllova)…
      marija prica o Makronu i Pariz….🤨..

  1. ПРВО РУСКИ 🇷🇺ТЕНКОВИ У БЕРЛИН

    СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺

  2. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!!

  3. @maki, ne gaji iluzije o zapadu. To o čemu ti pišeš, beše nekad, ali ekonomija zapada više nije kao što je bila. Šta misliš zašto se vodi rat u Ukrajini i zašto zapad pomaže Ukrajini? Zapad vodi proxi rat protiv Rusije zbog resursa, a ne zato što voli Ukrajince.

  4. Ziveo Zapad. Tu zive Srbi vekovima. Na Istoku ih na prste jedne ruke mozes da prebrojis. Ziveo Zapad – jer tu rade, radjaju sr i zive Srbi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here