MN press
Željko Obradović

Vest koja će obradovati sve navijače Partizana.

Željko Obradović i Partizan će nastaviti saradnju. Na radost brojen armije navijača crno-belih, koji su često na mečevima isticali da žele da vide najtrofejnijeg evroligaškog stručnjaka na klupi i u narednim sezonama.

Bilo je mnogo spekulacija u prethodnom periodu na temu nastavka saradnje Željka Obradovića sa Partizanom. Ipak, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović nedavno je u izjavi za Sport klub potvrdio šta mu je želja i namera:

– Partizan i u narednim sezonama želi da bude konkurentan na najvišem nivou i zbog toga želi da ojača tim, ali i produži saradnju sa trenerom Obradovićem. Znamo koliko celu košarkaško mnjenje zanima ova tema, ali smo svesni da se tako bitan posao može završiti samo bez pritiska javnosti. A čuo sam neke navode da postoje ljudi koji meni komanduju da li treba produžiti ugovor sa Željkom Obradovićem ili ne. Takve komentare uopšte ne bih udostojio odgovora.

Očigledno je da su i poslednje prepreke, ako ih je i bilo, otklonjene i da će Obradović potpisati novi ugovor.

Nema potrebe trošiti reči koliko bi ostanak Obradovića u Partizanu značio ovom klubu. Pre svega, zbog renomea u Evroligi, u kojoj su crno-beli prošle sezone zaustavljeni nadomak plasmana na fajnal for, a ove im je u finišu ligaškog dela takmičenja izmakao plasman u plej-in.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here