EPA-EFE

Nastavićemo da se borimo za Srbiju, da idemo uzdignute glave, bez obzira na to što su pokušali silom da nas ponize, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Njujorka, gde će sutra predstavljati Srbiju na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

“Nastavićemo da se borimo za Srbiju, za naš narod, za živote i budućnost naše dece, da idemo uzdignute glave bez obzira na to što su pokušali silom da nas ponize”, napisao je predsednik Srbije na Instagram nalogu avucic.

Vučić je stigao u Njujork, gde će u ponedeljak predstavljati Srbiju na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj će biti predstavljen redovni šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Gutereša o radu UNMIK-a.

Predsednik Vučić će tokom boravka u Njujorku obaviti i niz konsultacija sa predstavnicima zemalja članica UN, kako bi objasnio poziciju Srbije u vezi sa najavljenom rezolucijom o Srebrenici.

Vučić je, uoči puta u Njujork, izjavio da će donošenje takve rezolucije dodatno narušiti odnose u regionu i da će se Srbija svom snagom boriti protiv usvajanja rezolucije.

5 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U BRICS! ZIVELA BRICS! ZIVELA RUSSIA! ZIVELA SRBIJA, BRICS SRBIJA, ZIVELA UNIJA BRICS SA SRBIJOM U NJOJ. BRICS SRBIJA, KONACNO SVOJA NA SVOME MEDU SVOJIMA.
    ONI KOJI NE VOLE ISTOK TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO STO CE ZAPAD PODRZATI MENJAJUCI RUBLJE I JUANE U EVRE I DOLLARA I TRAZITI POSAO U AMERICI I EU I NARAVNO U ALBANIJI. A SVE OSTALO LOSE ISTOKU, MENJATI ZA BOLJE ZAPADNO. I SRBIJA JE NAJBOLJE DA OSTANE NA DINAR. STO CE SE U BUDUCNOSTI SIGURNO I DOGODIGI.

  3. E moj Vučiću zasenila te je politička scena.Zaglibio si se u tom političkom lavirintu.Umislio si se kao da si Robin Hud i da sve možeš sam.Morao si na vreme shvatiti da pregovaraš sa banditima i prevarantima,koji nemaju ni časti ni poštenja.Ti si u sve išao otvorena srca a oni su samo gledali da ti zabiju nož u leđa i da nas ponize.Tako rade i Bošnjaci koji su se kroz istoriju uvek okretali protiv Srba.Ti možeš sa njim zajedno i jesti i piti i družiti se ali će te na kraju izdati.Gdje su ti silni srpski prijatelji, mislim na Francuse,Nemce i druge u koje si se ti stalno kleo.Mislio si da češ ih kupiti ako dozvoliš da izgrade fabrike kod nas a u stvari desilo se suprotno,postali smo od njih zavisni i oni nas sa time ucenjuju.Rusa se samo setiš kad trebaju da nas spašavaju u UN.Da si okrenuo ćurak i zapretio da ćeš atkazati evropske integracije, da ćeš iz Srbije isterati sve nato oficire ,da ćeš poništi Briselski sporazum i da češ Srbiju učlaniti u Briks sad bila druga priča.Ti sve radiš mazohanistički, što te oni više bičuju ti si im sve verniji.E zato smo sad tu gde smo.

  4. SRBIJA JE NA ZAPADU U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here