Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno je svom impozantnom spisku nekretnina dodao još jednu, koja je još u izgradnji, i to u BiH.

Kako saznaju mediji od dobro obaveštenog izvora, Novak je odlučio da za svoju porodicu i sebe izgradi dom u mestu Visoko, u neposrednoj blizini “najveće i najstarije piramide na svetu”, tzv. bosanske piramide Sunca.

Ovo mesto nalazi se u središnjem delu BiH, na nekih 40 minuta vožnje od Sarajeva, a poslednjih godina je munjevito steklo planetarnu slavu i postalo turistički intrigantna destinacija zahvaljujući arheologu i pronalazaču Semiru Osmanagiću, ali i samom Đokoviću, koji redovno odlazi u dolinu bosanskih piramida, gde je, prema sopstvenom priznanju, “našao svoj mir”.

“Novak obožava Visoko. On je ovo mesto odabrao za jedno od onih gde se resetuje i puni energijom. Uvek kad dođe, izuzetno je raspoložen i pun pozitivne energije, koju dodatno dobije kad poseti piramide u Bosni. Često dolazi posle velikih pobeda, ali i posle nekih teških momenata, kao što je to bio slučaj posle deportacije iz Australije ili suspenzije i izbacivanja sa US opena 2020. godine. Dosad je uvek iznajmljivao isti smeštaj, pa je tako boravio u jednoj velikoj kući sagrađenoj od prirodnih materijala, koja je okružena šumom i zelenilom sa svih strana” naveo je izvor.

Još je dodao:

“On je tu pronašao svoju oazu i skriveni kutak daleko od očiju javnosti. Ipak, nedavno je odlučio da je to mesto gde želi da za svoje najbliže i sebe izgradi novu kuću, tako da se odmah počelo sa realizacijom tog projekta. Kuća se gradi na privatnom posedu. Neće to biti velika građevina, gledaće da se utopi u sredinu i da bude od prirodnih materijala – od kamena i drveta i u skladu s prirodom. Na odličnoj je lokaciji, odmah prekoputa tunela, gde su i sedište fondacije i kuća Semira Osmanagića”.

Podsetimo, i sam Novak je za medije jednom prilikom govorio koliko je oduševljen ovim mestom, gde je sad odlučio da sagradi novi dom.

– Bio sam na mnogim energetskim mestima na našoj planeti, ali nijedno nije ovako snažno. Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ovo je kuća moje duše. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu – rekao je Novak.

5 COMMENTS

  1. Ovaj covek je stvarno skrenuo sa puta.Ajde da napravi kucu u Srbiji ali ici tamo u Bosnu i pored piramida praviti kuci ,znak je da je u duhovnoj prelasti i da on uopste nije pravoslavac.Steta za njega i porodicu.Neko Crkveno lice bi trebalo da mu skrene paznju i da mu da koristan duhovni savet da ne zavrsi nedaj Boze u totalnom rastrojstvu.

  2. A sto Novak nece da pravi kucu na Kosovi ili srpskom delu RS? Valjda je tu nesigurno. Kosovo – Kurti, a u RS – Mile. Bolje mu je pored piramida. Sta ce po etnicki ociscenim delovima bivse SFRJ. Nista. Jednostavno nije lepo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here