J. Gajeskov
Porodice Savić i Đurđević s gošćom iz Srbije

Proteklog petka restoran “Tri šešira” pri Srpskoj narodnoj odbrani u sidnejskom naselju Kenli Vejl bio je domaćin izuzetno vesele kafanske večeri, ispunjene muzikom uživo, specijalitetima domaće kuhinje i sjajnom atmosferom.

Gosti koji dolaze u ovu našu nacionalnu kuću na kraju radne nedelje imaju priliku da uživaju u veseloj atmosferi do kasno u noć. Ni prošli petak nije bio izuzetak, pošto su majstori za dobar štimung – pevač Dule Milivojević i klavijaturista Vlada Milovanović – svojim nastupom veselili goste do ponoći.

Deo članova uprave SNO na večeri

Među prisutnima bila je i gošća iz Srbije Vesna Mojsilović, koja je po treći put u poseti Sidneju i Australiji kod sina, snaje, unuka i prijatelja, porodice Bože Savića.

Dule i Vlada, majstori za lepu pesmu

– Zadovoljan sam večerašnjom posetom i lepim ambijentom. Naročito bih pohvalio osoblje restorana koje daje sve od sebe da profesionalno usluži sve goste, što nam je veoma važno jer je naš cilj da posetioci budu zadovoljni uslugom i onim što im nudimo. Što se tiče rada naše organizacije, Srpska narodna odbrana planira za budući period nekoliko zabavnih i kulturnih manifestacija i promocija, o čemu će javnost u Sidneju i okolini biti na vreme obaveštena – kaže Dragan Bojić, predsednik ove naše nacionalne organizacije.

Vesna Milovanović je uživala u pesmi Duleta Milivojevića

Za ljubitelje narodnog melosa i dobrog provoda informacija da će se u subotu, 9. marta uveče, u velikoj sali SNO u Kenli Vejlu održati koncert estradnih umetnika iz otadžbine. Nastupaju poznati pevači Miljan Miljanić i Darko Filipović, uz pratnju klavijaturiste Raška Spasojevića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here