EPA-EFE
Jens Stoltenberg

Svaki nagoveštaj da NATO saveznice neće braniti jedna drugu podriva bezbednost Alijanse i dovodi američke i evropske vojnike u rizik, rekao je generalni sekretar te organizacije Jens Stoltenberg, nakon što je bivši američki predsednik Donald Tramp poručio da ne bi štitio države koje ne plaćaju svoje obaveze i da bi “ohrabrio” Rusiju da ih napadne.

– Na svaki napad na NATO usledio bi ujedinjen i snažan odgovor – poručio je Stoltenberg tokom posete Parizu, preneo je Rojters.

Bela kuća je Trampove komentare okarakterisala kao „užasne i neuobičajene.”

3 COMMENTS

  1. Tramp je otvoreno rekao koji je glavni cilj Amerikanaca da bi Evropa uplatila gotovinsku sumu novca i onda rata nebi bilo dok demokrate i rukovodsvo nato imaju drugi cilj potrebno je sto jace uvuci evropu u rat i tek onda su finacije obezbedjene u narednih sto godina evropljani vec zive teze a jos gore tek dolazi

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here