EPA/Gavriil Grigorov
Vladimir Putin

Intervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu pokazao je koliko je ruski predsednik siguran u svoju snagu, piše list “Njujork tajms”.

“Sve u svemu, Putinovo ponašanje je naglasilo njegovo taktičko samopouzdanje dok su njegovi protivnici u nepovoljnom položaju“, navodi se u članku.

Ističe se da Ukrajina ima poteškoća na bojnom polju, pritom je i dalja vojna pomoć Kijevu zaustavljena u američkom Kongresu. U međuvremenu, političari prijateljski nastrojeni prema Kremlju prikupljaju snagu sa obe strane Atlantika.

Intervju predsednika Rusije Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu na društvenoj mreži “X” ima više od 70 miliona pregleda. Više od 192 hiljada ljudi je podelilo članak, a oznaku “Sviđa mi se” je postavilo više od 600 hiljada ljudi

2 COMMENTS

  1. Mora se jednom reci Natovcima da su stigli na kraj.Rusija, Kina, Indija i naravno sirenje Bricsa spasice svijet od zlocinackog policajca koji hara decenijama.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here