Vesti
Ekipe Belih orlova iz Albion parka i Boniriga posle prijateljske utakmice prošle subote

Serija duela srpskih fudbalskih klubova u pripremnom periodu pred novu sezonu nastaviće se i ovog vikenda. Ponovo u Vulongongu, u predgrađu Albion park, sastaće se bratski klubovi koji nose isto ime – Beli orlovi.

Ovaj put će domaćin iz Vulongonga, inače aktuelni premijer Okružnog prvenstva Ilavare, dočekati Orlove iz Kanbere, višestruke prvake fudbalskog šampionata ACT. Dvomeč počinje u subotu, 3. februara u 14.00 časova, a prvi timovi će odmeriti snage dva sata kasnije, takođe na terenu Teri rizerv u Albion parku.

Duel prvih timova Belih orlova iz Vulongonga i Boniriga, odigran pre sedam dana, završen je nerešenim rezultatom, pa je osvajač Memorijala Stojko Maglov odlučen izvođenjem jedanaestaraca. Ipak, mnogo važnije od rezultata bilo je sjajno druženje i pre i posle meča, kao i učvršćivanje bratskih odnosa i otvaranje novih mogućnosti za saradnju.

Tradiciju odigravanja prijateljskih utakmica gaje i srpski klubovi u Melburnu, pa su se tako u proteklih nedelju dana sastali najpre Springvejl Beli orlovi i Nobl park Drina, a zatim su Orlovi ugostili i ekipu Vestgejt Sinđelića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here