Pexells

Zvezde mogu da nam kažu ko će najverovatnije preterano da brine o svom zdravlju.

Danas istražujemo horoskopske znakove koji su prirodno skloni hipohondriji.

Devica 

Device su poznate po svojoj analitičnosti i sklonosti detaljima, što ih često čini sklonima hipohondriji. Zamislite Devicu koja već treći put u danu pretražuje simptome na internetu, uverena da je njena blaga glavobolja zapravo nešto mnogo ozbiljnije. Savet za Device? Pokušajte da kanališete svoju usmerenost na detalje u nešto produktivnije, poput hobija ili umetnosti.

Rak

Rakovi su emotivni i intuitivni, ali njihova sklonost brizi često ih vodi u svet hipohondrije. Zamislite Rakove koji osećaju svaku promenu u svom telu i odmah pomisle na najgore. Kako mogu sebi da pomognu? Vežbe svesnosti i meditacija mogu da budu odličan način da se Rakovi smire i pročiste svoje misli.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, a njihova sklonost prema dramatičnosti može da ih dovede do hipohondrije. To su ljudi koji svaki manji simptom doživljavaju kao predznak neke dramatične promene. Razgovor s prijateljima ili stručnjacima, koji mogu da pomognu da se stvari stave u pravu perspektivu, bile bi od velike pomoći, piše Index.hr.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here