Vesti
RS Krajina ide u četvrtfinale kao drugoplasirana

U sredu uveče je spuštena zavesa na ligaški deo takmičenja na Avala kupu u malom fudbalu. Na terenima u Bonirigu odigrano je poslednje, 15. kolo, u kojem su razrešene sve dileme pred večerašnje četvrtfinale ovog tradicionalnog nadmetanja.

Zvanje pobednika lige i prvo mesto u plej-ofu još ranije je obezbedila ekipa aktuelnog šampiona Kolimor Parka, koja je očigledno ušla u duel s Kadetima spuštenog garda i pretrpela je poraz od čak 0:3. Kadeti su s ova tri boda obezbedili osmu poziciju i zakazali novi duel s prvakom samo dva dana kasnije.

Istim rezultatom završen je i duel RS Krajine i drugog tima Arje. Krajišnici su tako obezbedili drugu poziciju i uhvatili zalet pred start plej-ofa, u kojem će se nameriti na Gatos Negros, koji je u poslednjem kolu slavio protiv Arje 1 – 2:0.

Drugo mesto na tabeli u sredu su ispustili Orlovi, a njihovom padu na poziciju niže kumovao je Beo-eksport, koji je vodio i bio bliži pobedi, ali je na kraju morao da se zadovolji remijem u derbiju kola – 1:1. Ekipu Beo-eksporta sada čeka duel sa starim rivalom, ekipom Ravnih Kotara koja je plasman u doigravanje obezbedila pobedom nad Vukovima (2:0), izbacivši tako direktnog konkurenta iz takmičenja.

Listu učesnika četvrtfinala zaokružili su Penzioneri, sigurnom pobedom protiv FK Romanije od 3:1. U četvrtfinalu će se sastati s ljutim rivalima, takođe višestrukim osvajačem Avala kupa, ekipom Orlova. Sve miriše na spektakularan fudbal večeras u Bonirigu.

Parovi četvrtfinala: Kolimor Park – Kadeti, RS Krajina – Gatos Negros, Orlovi – Penzioneri, Beo-eksport – Ravni Kotari.

Rezultati 15. Kola

Kolimor Park – Kadeti 0:3
Arja 2 – RS Krajina 0:3
Arja 1 – Gatos Negros 0:2
Vukovi – Ravni Kotari 0:2
Vorik Farm – Spartak 2:0
FK Romanija – Penzioneri 1:3
Beo-eksport – Orlovi 1:1

Slobodni su bili Mladi Makedonci

Konačna tabela: Kolimor Park 34, RS Krajina, Orlovi 32, Beo-eksport 27, Ravni Kotari 25, Penzioneri, Gatos Negros 24, Kadeti 23, Vukovi 22, Vorik Farm 20, FK Romanija 13, Spartak 11, Arja 1 5, Arja 2 4, Mladi Makedonci 1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here