J. Gajeskov
Predsednik SNO Dragan Bojić

Proteklih dana u domu Srpske narodne odbrane (SNO) u sidnejskom predgrađu Kenli Vejl bilo je veoma živo. U ovoj našoj nacionalne organizaciji, jednoj od najstarijih u Australiji, intenzivno se radi na popravkama i modernizaciji velike sale i restorana, kako bi što spremnije dočekali predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

Od novoizabranog predsednika Dragana Bojića saznali smo da će u petak, 1. decembra u 19 časova, s radom početi obnovljeni restoran “Tri šešira”.

– Za tu priliku nabavljeni su novi stolovi, postavljeno je adekvatno osvetljenje i modernizovana kuhinja, tako da će gosti biti prijatno iznenađeni novim izgledom našeg restorana. Takođe, dosta toga je urađeno i na uređenju velike sale doma, kako bi pružila kvalitetne usluge za organizovanje svadbenih veselja i raznih proslava – kaže Bojić.

Novi izgled velike sale

Iz uprave Srpske narodne odbrane poručuju I da će tokom predstojećih praznika pokušati da organizuju nekoliko priredbi, a razmišlja se i o obnavljanju folklorne sekcije, ukoliko bude bilo interesovanja dece, mladih i njihovih roditelja.

– Pozivamo sve članove, prijatelje i ljubitelje lepog provoda da prisustvuju ovog petka svečanom otvaranju obnovljenog restorana, gde ih čeka prvoklasna hrana i bogat asortiman pića iz Srbije, a za narodno veselje pobrinuće se estradni umetnici Radmila Misić, Dule Milivojević i Slavče Dinić – kaže predsednik SNO.

Iz razgovora s Bojićem stiče se utisak da predsednik I njegovi saradnici žarko žele da obnove društveno–kulturni život u domu SNO u Kenli Vejlu, a za to im je potrebna pomoć kako njihovih članova, tako i šire zajednice. Samim dolaskom u dom SNO, ova organizacija će dobiti pomoć koja joj će i te kako dobro doći da posle duže pauze krene u bolje sutra.

Za sve informacije možeze pozvati predsednika Dragana Bojića na broj telefona: (02) 9728 6767.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here