Vesti
Detalj sa jedne od utakmica

Šampionska ekipa Kolimor Park ne namerava da uspori, a kamoli da zastane na ovogodišnjem Avala kupu u Bonirigu. Branioci titule su u sedmici iza nas nastavili niz uspeha pobedama protiv oba tima Arje – prvo 6:0 protiv Arje 1, a zatim 4:0 protiv drugog sastava ove ekipe.

Kolimor Park na terenu deluje nezadrživo, o čemu svedoči i bilans ove ekipe od šest trijumfa u isto toliko utakmica i jedina su ekipa koja ima stopostotan učinak.

Ako su na njihovim mečevima izostali neizvesnost i uzbuđenja, na većini drugih duela bilo je prave drame. Najneizvesnije je bilo između Vorik Farma i Vukova koji su remizirali 2:2. Vorik Farm je u prethodnoj rundi u ponedeljak zabeležio pobede protiv Romanije 2:0, dok su Vukovi izvukli bod protiv Beo-eksporta (3:3), u utakmici koju su obeležili preokreti.

Beo-exporta je posle sjajnog prvog poluvremena sa 2:0, da bi Vukovi zatim brzo izjednačili. Ponovo je poveo tim našeg izdavača, da bi Vukovi golom Andrije Mandića u smiraj meča izjednačili na 3:3.

U još jednom od derbija 7. kola, RS Krajina je savladala Penzionere 3:1, i tako nastavila da beleži dobre rezultate, pošto je prethodno slavila i protiv Ravnih Kotara – 3:2. Inače, Penzioneri su zabeležili najubedljiviju pobedu ove sedmice, kada su u ponedeljak napunili mrežu Mladih Makedonaca (10:0), jedine ekipe na Avala kupu koja još nije osvojila bod, niti postigla gol.

Na tabeli vode fenomenalni Kadeti. Ova golobrada ekipa u sredu je savladala upravo Mlade Makedonce (3:0), a dva dana kasnije bila je bolja i od Arje 2 rezultatom 3:1.

Isti broj bodova kao lider (18) osvojio je i Kolimor Park, koji uz to ima i utakmicu manje. Treći su Orlovi sa 17, a zatim slede Ravni Kotari 15, Penzioneri 14 i RS Krajina sa 13 bodova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here