pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vežbe Severnoatlantske alijanse u Baltičkom moru potvrđuju da NATO ima karakter agresivne vojne organizacije, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova na Istočnom ekonomskom forumu.

„NATO vežbe ‘Severna obala 2023’ (Northern Coast) se održavaju u Baltičkom moru od 9. do 23. septembra pod komandom Ratne mornarice Nemačke. Kako se navodi, cilj im je uvežbavanje „realnih scenarija za zaštitu severnih krila Alijanse“, rekla je Zaharova.

Istakla je da ovakve akcije još jednom potvrđuju da je NATO agresivna vojna organizacija.
Prema njenim rečima Severnoatlantska alijansa stalno traži neprijatelje kako bi opravdala svoje postojanje.

„Još jedan primer takozvanog čudnog ponašanja je kada se nekada mirno Baltičko more naporima NATO-a pretvara u još jedan region geopolitičke konfrontacije“, zaključila je Zaharova.

6 COMMENTS

  1. Slavi ti koliko god hoces i nadaj se. Putinu je jedini spas svetski rat. Tesko da ce svetski rat biti. A jos teze da ce ga on dobiti. Ko god slavi Rusiju,a zivi na Zapadu – jadan je i bedan.

  2. Rusija država u kojoj 80% stanovništva živi u bijedi i neimaštini( nažalost i neznaju za bolje). Slična stvar bi bila i u Srbiji da vam stanovništvo nije otišlo na “nacstički zapad” kako vi volite reči Pitam se samo zašto živite u državama zapada kada ih toliko mrzite? . Odite brate u Rusiju i onda sa pravom možete da mrzite i napadate zapad.

  3. Ej Stradija,Stradija, pises li to iz ubedjenja(sto je jako bolesno) ili sto citas Eu, USa novine sto je jos gore. Pa slabe su ti sanse da ti se zelja ispuni. pozdrav

  4. SRBIJA USKORO U EU I NATO! KONAČNO SVOJI NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA, NATO SRBIJA, ŽIVELA EU , AMERIKA I SRBIJA. SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA, GDE I PRIPADA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here