commoswikipedia.org/mediaportal.vojvodina.gov.rs
Željka Cvijanović

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je nakon susreta sa azerbejdžanskim predsednikom Ilhamom Alijevim da je Azerbejdžan zainteresovan za nekoliko važnih projekata u Republici Srpskoj.

– Azerbejdžan je zemlja sa kojom predano radimo već nekoliko godina i gradimo prijateljske odnose, nastojimo da ukažemo na naše resurse i potencijale – rekla je Cvijanovićeva nakon što se, zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, sastala u Budimpešti sa predsednikom Alijevim, prenela je RTRS.

Ona je istakla da je sastanak bio vrlo konstruktivan i da je razgovarano o nastavku saradnje, dodavši da je Alijev upoznat sa detaljima i da je pokazao zainteresovanost za ulaganja u Srpsku.

Cvijanović je podsetila na raniji sporazum o strateškom partnerstvu sa Azerbejdžanom koji je potpisala kao predsedavajuća Predsedništva BiH.

2 COMMENTS

    • Oni zele samo brzo da se ugrade u nekakav posao i zgrabe lovu kao i obicno.
      Replika na komentar Vas:
      To je u Republici Srbskoj.
      Ako kazes Bosna, onda je to jedan mali dio sadasnje zajednice koja se zove Bosna i Hercegovina.Po regijama je sastavljena kao Bosna, Hercegovina i Krajina.
      Administrativno Republika Srbska i Federacija BiH.Na zalost zemlja u kojoj ljudi i od svoje dijece sutra kradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here