pixabay.com

Policija u Staroj Pazovi identifikovala je i privela dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se sumnjiči da je 5. avgusta u Staroj Pazovi, upravljajući automobilom „reno“, udario šezdesetčetvorogodišnju ženu koja je prelazila preko pešačkog prelaza, a potom pobegao.

U ovoj nezgodi, žena je zadobila teške telesne povrede.

Protiv osumnjičenog će nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

1 COMMENT

  1. Čini m se da su ovakvi naslovi previše “jaki” u osudi vozača. Mislim da novinari ne shvataju kroz koliki stres je prošao vozač koji je učesnik ovakavog udesa, bez obzira ko je kriv za nesreću. U takvim momentima se donose preteške i nerazumne odluke, kao što je bežanje sa lica mesta.
    Najbolje je da Vam se ne dese ovakvi događaji, a o tome trebaju da trezveno razmišljaju sve strane u saobraćaju. Mnogi udesi bi se izbegli samo da je jedna strana bila malo pažljivija. Meni je juče mlada devojka izletela autom iz sporedne ulice, gde je obavezno zaustavljanje, ali sam ja bio pažljiv, priseban, malo sam prikočio i udes je izbegnut, na njenu i moju sreću.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here