Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Davos, gde će danas i sutra prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, i imati niz bilateralnih susreta sa brojnim evropskim i svetskim zvaničnicima.

– Mnogo neformalnih sastanaka danas sa evropskim i svetskim liderima, Ukrajinska tema dominira, a moje je da se borim za interese Srbije, tražim saveznike našoj zemlji i rešenja za najveću krizu koja je pogodila Evropu posle Drugog svetskog rata”, poručio je Vučić na instagram profilu “Budućnostsrbije – uz fotografije iz Davosa.

Tokom dvodnevnog boravka u Davosu, predsednik Srbije će učestvovati na sesiji “Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana” i u diskusiji na temu

“Uspostavljanje mira, obnavljanje rasta i ostvarivanje održivosti”.

Takođe, Vučić će na forumu i razgovarati sa brojnim svetskim zvaničnicima, predstavnicima finansijskih institucija i vodećih kompanija u svetu.

2 COMMENTS

  1. Кад се већ бориш,знај;Косово је Србија и србско.Скини више ту похлепну потражњу од ЕУ,НАТО,енглеза,њемачке и УСА.Доста је више.Нареди…НАРЕФИ ,да НАТО трупе и сви остали напусте Србију,поготово Косово.АМЕН!

  2. За Српске интересе у Београду са околином.
    Крајина је заборављена. Косово пада у заборав. На реду је Војводина…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here