EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Vladimir Putin

Ispravno postupamo podržavajući Donbas, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, navodeći da Rusija ne može da živi pognutih leđa.

Pomoć koju Rusi pružaju izbeglicama iz DNR i LNR govori o tome da Rusija pravilno postupa podržavajući Donbas, kazao je Putin.

– Drugog puta više nije bilo. Nisu nam ostavili nikakve druge šanse da rešimo ovo pitanje nekako drugačije. I to što se naši građani tako odazivaju na neophodnost pomaganja ljudima koji su se našli u nevolji mnogo o tome govori. To govori da ljudi u celini podržavaju naša dejstva i govori o tome da ispravno postupamo podržavajući Donbas – rekao je Putin na savetovanju sa članovima vlade, preneo je Sputnjik.

Prema njegovim rečima, mnoge zemlje su se prilagodile i prihvataju sve odluke svojih pokrovitelja, ali Rusija ne može da postoji u takvom žalosnom i poniženom stanju.

– Odlično znamo da su se mnoge zemlje već prilagodile tome da žive pognutih leđa i da po 20 puta prihvataju sve odluke svojih pokrovitelja. Rusija u takvom stanju, žalosnom, ponižavajućem ne može da postoji. Pre ili kasnije moralo se dogoditi sve ovo što se događa danas – rekao je Putin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here