Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, poslao je jasnu poruku Novaku Đokoviću.

Španski stručnjak i bivši “broj 1” je u intervjuu španskim medijima rekao da će Novak imati velikih problema da se vrati na teren ukoliko se ne bude vakcinisao.

Poslednjih dana je bilo dosta spekulacija oko toga, a Moja kaže da je na Novaku da odluči.

– Ne mislim da je Nadalova 21. grend slem titula primorala Đokovića da se vakciniše. Ako se Novak ne vakciniše, u ozbiljnoj je opasnosti da više ne igra nijedan grend slem i odustao bi od toga da nastavi karijeru, za koju je toliko radio i borio se. Mislim da Đoković nije protiv vakcine, ali je odlučio da je ne primi. Njegova karijera je u ozbiljnoj opasnosti ako se ne vakciniše – smatra Moja.

Nadal je trijumfom u Melburnu skočio na peto mesto ATP liste. Jasno je da mu je prioritet da sada vrati i titulu na Rolan Garosu.

– Rafin veliki cilj za ovu godinu je Rolan Garos i moramo da učinimo sve što je moguće da tamo stigne na najbolji mogući način. Ako je zdrav, on je jedan od favorita, ali ima još nekoliko meseci i mnogo događaja između toga – zaključio je Moja.

3 COMMENTS

  1. Šta trabunja ovaj, možda može da izgubi sezonu, pa šta, izgubio je sezonu i zbog povrede, izgubio je sezonu i Nadal zbog povrede, pa to nije bio kraj njihove kariere! Ili ovaj misli, da smo zbog korone svi nadrljali do veka?

  2. Vidi se ekipa koja ocajno zeli da objasni silna laziranja sa mnogo prljavim scenama.Lopurde guraju postenom narodu prste o oci nebili kako tu laz plasirali kao neku istinu,,,,,

    • Padre,sine,majkina budalo…jedno je pauzirati u 27 godina,a sasvim drugo u 35. Covek je ubo u srz,a ti nisi kriv sto si glup!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here