Prestonica svetskog sporta ove nedelje će biti Engleska jer od 3 sata Italijan Mateo Beretini igra finale Vimbldona protiv Novaka Đokovića, dok od 21 sat Italija igra protiv Engleske u finalu Evropskog prvenstva na Vembliju. 

Navijači u Srbiji sa velikom pažnjom  će pratiti meč Novaka Đokovića koji će pokušati da osvoji svoj 20. grend slem i izjednači se na večnoj listi sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Novak je istakao da će uveče navijati za Italiju, što je i potvrdio na konferenciji za medije.

– Fudbal i Tenis, Mama mia Italija, fantastično! – poručio je Nole za kanal “Sky Sport Italia”.

– Beretini nema mnogo da izgubi protiv mene, ali zato Italija može mnogo da izgubi protiv Engleske – napravio je paralelu dva finala Novak.

– Nadam se da će to biti dva sjajna meča i da će Italija pobediti samo u onom meču uveče – izjavio je Nole.

Kao što je poznato Đoković ima specijalnu vezu sa Italijom, uvek je rado viđen i omiljen na turniru u Rimu, a kod Italijana je definitivno stekao najveće moguće poštovanje i divljenje kada je donacijom od milion evra pomogao bolnici i gradu Bergamu tokom najjačeg udara pandemije korona virusa.

Novak je i veliki fan Milana, pa zato i nije ništa čudno što će da navija za Italijane u nedelju protiv Engleza.

Što se tiče Beretinija, on je veliki navijač Fiorentine, a specijalno za finale protiv Novaka na teren će izaći sa ljubičastom zastavicom na teren, kao i sa italijanskom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here