Fudbaleri Juventusa su u nedelju pobedili pĐenovu 3:1, a i pored toga, Portugalac Kristijano Ronaldo je potpuno poludeo jer je sa dva metra umesto gola pogodio stativu, pa je besno bacio dres u svlačionici. 

Upravo je ovaj postupak, jedna od glavnih tema italijanskih medija. Tako je Korijere delo Sport, poistovetio Ronaldovo bacanje dresa sa kapitenskom trakom koju je bacio na Marakani pred kraj meča između Srbije i Portugalije.

Nedugo zatim iz kluba su nevešto pokušali da opravdaju svog najboljeg igrača tako što su u javnost pustili vest da je Ronaldo dres obećao dečaku koji donosi lopte, da bi se u međuvremenu oglasio i trener Stare dame Andrea Pirlo.

– Normalno je tošto je frustriran, jer je želeo da postigne gol, pogotovo kada se utakmica zakomplikovala. On je šampion i uvek želi da ostavi svoj trag – jasan je bio Pirlo koji je potvrdio da ga Juve neće kazniti.

“Gazeta delo Sport” je otišla korak dalje i tvrdi da je Portugalac nekoliko puta udario pesnicom u zid svlačionice Juventusa, a zatim je posle tuširanja pokupio stvari i bez reči otišao kući.

Dovoljno da se još jednom podgreju tvrdnje da Ronaldo nije srećan u Juventusu s kojim ove sezone neće uzeti ni LŠ ni Seriju A.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here