Youtube/Televizija Nikšić
Jedno glasačko mesto u Nikšiću

Na lokalnim izborima u Nikšiću do 13 sati glasalo je 61.2 odsto upisanih birača, pokazuju podaci Centra za monitoring i istraživanje (CEMI).

Građani Nikšića biraju između četiri koalicije i dve partije. Svoje biračko pravo moći će da ostvare do 20 sati.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić je saopštio da je u naselju Dragova Luka došlo do nasilnog upada na biračko mesto br 118 od strane Marka Kovačevića, da je otet birački materijal, jedna osoba pretučena, a birački odbor sprečen da izađe na teren.

Iz DPS u nepotpisanom saopštenju nisu precizirali da li se optužbe odnose na Marka Kovačevića koji je nosilac liste “Za budućnost Nikšića”.

– Sve ovo se desilo na očigled pripadnika Uprave policije. Ovom prilikom šaljemo jasnu poruku Upravi policije da imaju rok da uspostave kontrolu u roku od sat vremena ili ćemo biti prinuđeni da preuzmemo stvar u svoje ruke i sami rešavamo probleme. Pozivamo sve da ovo upozorenje shvate krajnje ozbiljno jer smo spremni i odlučni da odbranimo pobedu od četničkih hordi – navodi se u saopštenju.

U kafiću Arkade nije bilo kupovine ličnih karata

Policija je postupila po prijavi da se u ugostiteljskom objektu Arkade u Nikšiću kupuju glasovi, ali je utvrđeno da ništa ne ukazuje na kupovinu ličnih karata. Taj ugostiteljski objekat je registrovan kao štab DPS.

– Policija je iskontrolisala dokumentaciju. Ništa nije ukazivalo na kupovinu ličnih karti”, saopšteno je nezvanično TVCG iz tužilaštva.

U tom ugostiteljskom objektu nije služeno piće. O događaju je obavešten tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here