0

Aca Lukas
pevač
– Pošto Stanija i Soraja na sudu ne mogu da me dobiju, pristajem da javno priznam krivicu samo ukoliko veliki novac uplate na račun za pomoć dečjim mozgovima nastradalim od Stanije i Soraje.

Milica Pavlović
pevačica
– Što sam starija sve više tražim da taj muškarac bude normalan. Sve ono što sam nekada želela padne u vodu kada primetim da je neko glup.

Voja Nedeljković
voditelj
– Najveći problem ne samo Srbije, nego zapadne civilizacije, jeste taj što smo postali konzumenti. Kao nusprodukti savremenog društva, krećemo se od tačke A do tačke B kao zombiji.

Igor Borozan
istoričar umetnosti
– Postoji jedan portret Natalije Obrenović u srednjovekovnoj odeždi i da se nalazi u Srbiji, to bi bila najskuplja srpska slika! Međutim, njen posednik je jedan Srbin u Kanadi.

Ceca Ražnatović
pevačica
– Divno je videti toliko omladine u publici. To što su oni tako dobro prihvatili pesme koje su nastale čak i pre nego što su se rodili, samo mi je satisfakcija više i znači da ću dugo trajati. Generacija moje dece je moja najbrojnija publika.

Milojko Pantić
sportski komentator
– Baš sam pre neki gledao fotografije posle povratka iz Barija 1991. godine na kojoj se Dragan Džajić i Vladimir Cvetković ljube sa Arkanom. Ne zato što su ga voleli, nego zato što su morali.

Saša Rokvić
zamenik direktora Gradske pijace
– Buvljak je glavni posao Gradskih pijaca i ako ga izgubimo, možda će zvučati prejako, ali slobodno možemo da zatvorimo firmu. Veliki broj ljudi tu plaća i zakup i porez.

Nada Macura
portparol Hitne pomoći
– On je samo ušao i seo sa zoljom na kolenima. Nisam bila na tom spratu kada se to dešavalo. Taj čovek nije naudio ni meni ni nikom od zaposlenih. Mislim da mu je potrebna psihijatrijska pomoć… Pomalo mi ga je žao. Mislim da bi trebalo da dobije neku vrstu pomilovanja.

Igor Mirović
vršilac funkcije ministra privrede
– Ne postoji plan otpuštanja u javnom sektoru. Neće biti administrativne mere, gde ćemo popisivati ljude koji rade u javnom sektoru i naložiti im da pređu u privatni sektor.

Aleksandar Vučić
potpredsednik Vlade
– Ekonomija je kao jelen – brza, kao nešto živo što mora stalno da trči, a sve što smo nametnuli u javnom sektoru i kroz penzije je kao slon na leđima jelena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here