Horoskop

0

OVAN
Može vas neprijatno iznenaditi izjava saradnika koga ste drugačije procenili. Nepotrebno se nervirate jer sve što čujete danas ne mora biti istina.
SAVET: ne analizirajte svaku sitnicu.

BIK
Znate koja su prava rešenja za vas, ali pre odluke dobro razmislite. Zbog brzopletosti možete upasti u loše kombinacije. Držite se sigurnih poslova.
SAVET: posvetite više pažnje ukućanima.

BLIZANCI
Ne paničite zbog finansijske situacije jer ćete brzo pronaći rešenje. Osim toga, ne žalite se partneru zbog novca, bićete pogrešno shvaćeni.
SAVET: kontrolišite pritisak.

RAK
Dozvoljavate sebi da okolina previše utiče na odluke koje se tiču odnosa sa voljenom osobom. S druge strane, i vi previše vodite brigu o tuđim problemima.
SAVET: pojačajte fizičku aktivnost.

LAV
Ne dozvolite da vas obuzmu besmislene sumnje i neraspoloženje zbog poslovne promene. Situacija je povoljnija nego što mislite.
SAVET: više se odmarajte.

DEVICA
Osoba sa kojom sarađujete donosi iznenađujuću odluku. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome, pa bezuspešno preispitujete svoju odgovornost.
SAVET: obuzdajte svoju nervozu.

VAGA
Ukoliko krenete u kupovinu, potrošićete više nego što zarađujete. Ne utapajte svoje neraspoloženje u troškarenje jer ćete potonuti u dugove.
SAVET: posvetite pažnju prijateljima.

ŠKORPIJA
Pogađaju vas nevažne sitnice, naročito ako dolaze od partnera. Ne stavljajte pod lupu svaki postupak voljene osobe, bespotrebno ste ljubomorni.
SAVET: ne preterujte s hranom.

STRELAC
Vašem ljubavnom životu nešto nedostaje. Niste sigurni kako to da saopštite partneru. Budite obazrivi dok suštinski ne shvatite šta u stvari želite.
SAVET: ne prenagljujte.

JARAC
Bespotrebno vas brine hladan odnos sa ljudima koji vas okružuju. Zabeležite sve što danas morate da završite da ne biste prevideli važnu obavezu.
SAVET: čuvajte dokumenta.

VODOLIJA
Danas ćete biti u prilici da donesete važnu odluku kojom možete napraviti profesionalni zaokret. Budite odlučni i ne gubite vreme.
SAVET: verujte u uspeh.

RIBE
Pomak u partnerskim odnosima može vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini idealan trenutak za popravke kao i sređivanje unutar vašeg doma.
SAVET: pazite se povreda.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here