Uskoro i duet sa ćerkom

0

Nenad Knežević Knez iskoristio je svoju popularnost posle učešća u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" i promocijom novog singla "Donna"
u hotelu Hajat najavio svoj veliki povratak na muzičku scenu. Podržale su ga mnogobrojne kolege, a on je prvi put od kad se pre godinu dana razveo predstavio svoju novu devojku Tatjanu.
– Ne bežim od albuma, za mene nema krize, ali sam odlučio da sada izbacim ovaj singl s kojim ću učestvovati na Pink festivalu. U junu ću predstaviti emotivni duet sa jednom regionalnom popularnom pevačicom, a u septembru ceo album koji će najaviti moj koncert u Centru Sava. Želja mi je da na moj rođendan, 5. decembra, koncertom proslavim 22 godine postojanja na muzičkoj sceni – kaže Knez i otkriva da i u ovim teškim vremenima on koliko-toliko ima posla.
– Radim, nisam stao, iako se mnoge moje kolege žale, pa čak i narodnjaci. Smatram da za dobar pop uvek ima mesta. Dobro pevam uživo, možda ne nastupam dva puta nedeljno, ali kada se sve sakupi, na mesečnom nivou može da se živi. Ne žalim se, mada bih voleo da se sve to podigne na još viši nivo, da manje radim ali kvalitetnije. Moja ćerka Ksenija ima poseban glas i zato sa njom snimam duet.
Na promociji su bili: Sergej Ćetković, Edin Škorić, Andrija Milošević i Goca Tržan, Željko Šašić sa devojkom, Sara Jovanović, Milena Vučić, Igor Lazić Nigor, Jellena i mnogi drugi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here