Poziva tasta Džeja na TV duel!

0

Isprovociran pisanjem medija o bračnoj krizi sa Anom Ramadanovski, Adil Maksutović je na svom Fejsbuk profilu objavio otvoreno pismo. Pevač je u njemu osuo paljbu po novinarima, tabloidima, ali i tastu Džeju Ramadanovskom.
– Ne mogu više da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski kao ni amatersko, nestručno i nimalo objektivno prenošenje tabloidnih "novinara" o "monstruoznom" prebijanju Ane Ramadanovski. Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću "postporođajnu depresiju", izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanje. Sada već sa sigurnošću znam da je kroz ceo ovaj medijski linč, čime mi je narušen ugled, nanet duševni bol meni i mojoj porodici, ugrožena bezbednost i načinjena velika materijalna šteta. Najgore od svega mi je uskraćeno pravo da gledam svoje petomesečno dete kako raste u zdravoj porodici kojoj sam se dugo nadao. Pored nesavesnih i neukih "novinara" podjednako krivim i porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom, Don Džej Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi jer je to zaslužio tokom svih ovih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanja na privatnim zabavama, stoji između ostalog u pismu.
Adil dodaje da Ana nije imala nijednu telesnu povredu i da ne postoji nijedna fotografija monstruozno pretučene Ane, niti postoji bilo kakav izveštaj lekara koji potvrđuje da je bila na prijemu gde su konstatovane teške ili makar lake telesne povrede.
– O istini želim da pričam javno, ne preko tabloida koji se igraju gluvih telefona i pišu samo šta njima odgovara. Javno pozivam gospodina Džeja Ramadanovskog da sa mnom gostuje u bilo kom televizijskom duelu, ali isključivo uživo, i da popričamo o celokupnoj porodičnoj zavrzlami jer očigledno narod želi da sazna istinu o njegovoj "napaćenoj" mezimici.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here