Lukas: Šašić je jadan

0

Željko Šašić (44) tvrdi da je raskrstio s prošlošću i da je davno stavio tačku na brak i razvod sa Sonjom, sadašnjom suprugom njegovog bivšeg prijatelja Ace Lukasa. Šašić je čak i pružio ruku pomirenja bivšem prijatelju i bivšoj ženi.
– Ja sam raspoložen da pričam s Lukasom i Sonjom kad god oni to hoće, ako imamo o čemu da pričamo – rekao je Šašić, ali Lukas neće ni da čuje za njega i smatra da nemaju o čemu da razgovaraju.
– Čuo sam da je pričao o meni i da nije bilo mnogo ružnog o meni. Što se tiče njegove ponude da se nađemo i razgovaramo, ne verujem da imamo o čemu da pričamo. On sve vreme pokušava da od sebe napravi jadnika, ali moram da naglasim da nije jadan zbog Ace Lukasa. Ono što on nije rekao jeste da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda i želim da se to zna jednom zasvagda. To što je on ostao bez žene nema nikakve veze sa mnom – rekao je Lukas za beogradske medije.
– Nemam ništa protiv da on pravi imidž jadnog i ostavljenog čoveka, ali neka mene zaobiđe. Kad gostujem u emisijama pričam o sadašnjoj ženi, a ne o bivšima, tako da mi taj čovek uopšte nije jasan – naglasio je Lukas.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here