VESTI

0

 

XNasilje u Zaječaru

PREBILE GA DRVOSEČE

K. D. (30), P. R. (55), A. I. (28) i M. M. (33) osumnjičeni su da su nasilno ušli u stan J. D. (20) iz Zaječara, prebili ga i odneli laptop i mobilni telefon. Ova četvorica drvoseča su ga potom odveli do obližnjeg parka, gde su nastavili da ga tuku, primoravajući ga da im plati akumulatore koje je navodno ukrao. Uskoro je stigla policija koja ih je privela, a J. D. je prevezen u bolnicu, gde su mu konstatovane teške povrede.

XHapšenje u Nišu

NOŽ POD GRLO TAKSISTI

Miljan N. (19) iz Niške Banje uhapšen je zbog sumnje da je preteći nožem pokušao da opljačka taksistu. On je ušao u jedno taksi vozilo i odmah izvukao nož, koji je stavio taksisti Aleksandru M. pod grlo. Napadnuti ga je međutim uhvatio za ruku, zavrnuo je i rekao kako u vozilu ima takozvani taster panike, te da će policija brzo stići. Miljan N. je pobegao iz vozila, ali je ubrzo uhapšen.

XKontrola u Požarevcu

BICIKLISTA SA TRI PROMILA ALKOHOLA

Tokom prošle nedelje požarevačka policija je iz saobraćaja isključila pet vozača jer su bili pijani. Najviše je bio pijan rumunski državljanin koji je vozio bicikl. Kod njega je otkriveno da ima 3,15 promila alkohola u krvi. On je priveden zbog stanja teške alkoholisanosti do istrežnjenja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here