VESTI

0

 

Privođenje u Požarevcu

UBIO STARICU ZBOG DEVIZNE PENZIJE

Danko J. (20) iz Boljetina uhapšen je zbog sumnje da je ubio Nadeždu Đorđević (87) iz Radoševca, saopštila je požarevačka policija. On je osumnjičen da je u februaru ubio staricu, čiji je nestanak rodbina prijavila krajem meseca. Njeno telo nađeno je mesec dana kasnije umotano u ćebe, ubačeno u plastični džak i bačeno pored puta u mestu Košare. On je imao nameru da staricu koja prima deviznu penziju služi po kući, a da mu ona prepiše imovinu. Kada je shvatio da od toga nema ništa, on je ugušio.

Tragedija u Vranju

UČENIK UMRO U TERETANI

N. K. iz Vranja, učenik četvrtog razreda Medicinske škole u ovom gradu, preminuo je u teretani Sportske hale u Vranju. Prema prvim rezultatima istrage on je preminuo zbog velikog opterećenja srca fizičkom aktivnošću.
Kako saznajemo, njemu je u sredu veče pozlilo i hitno je prebačen na Urgentno odeljenje vranjanske bolnice, gde je dovezen bez znaka života. Lekari su pokušali reanimaciju, ali bez uspeha.

Hapšenje u Beogradu

VLASNICA AGENCIJE UBILA KLIJENTA

Policija u Beogradu uhapsila je vlasnicu jedne agencije za nekretnine, čiji identitet za sada ne saopštavaju, pod sumnjom da je ubila Nadu Kajganić (75). Starica je ubijena početkom jula u Skojevskom naselju, a razlog je novac. Naime, vlasnica agencije je pre dve godina prodala jedan od staričinih stanova, a onda je prošle godine ubila kako bi došla do para.

Pretnje u Nišu

IZNUĐIVALI NOVAC

Protiv Milana J. (30) i Mlađana P. (27), obojica iz Niša, podneta je krivična prijava zbog sumnje da su pokušali da iznude novac od Stefana M. iz ovog grada. Njih dvojica su godinu i po dana od Stefana M. tražili da im plati 300 evra na ime duga od 1.500 evra, koji je prema njima navodno imao njegov brat. Oni su mu pretili ubistvom i da će zapaliti kafić u kom radi kao konobar.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here