Vesti

0

X Sporazum u Bijeljini

ROBIJA ZA BIVŠEG MUŽA SEKE ALEKSIĆ

Dušan Vasilić (38), državljanin BiH i Švajcarske iz Bijeljine, potpisao je s tužilaštvom sporazum i priznao da je trgovao drogom, što je sud prihvatio, pa je osuđen na godinu zatvora i novčanu kaznu od 150.000 maraka. Dušan Vasilić je, kako navode federalni mediji, bivši muž pevačice Seke Aleksić, a razveli su se pre nekoliko godina.
Prema sporazumu, oduzeti su mu i mobilni telefoni i kartice i 5.500 evra i 4.100 švajcarskih franaka. On je prošle godine organizovao grupu radi proizvodnje marihuane u Očagama u Srbiji i krijumčarenja u BiH.

X Nasilje kod Aleksinca

TUKLA MAJKU I NASTAVNIKA

Učenica sedmog razreda OŠ "Vuk Karadžić", u Žitkovcu kod Aleksinca, upala je na čas u drugom odeljenju i nasrnula na nastavnika muzičkog koji je tražio od nje da izađe.
Intervenisali su policija, Hitna pomoć i Centar za socijalni rad u Aleksincu. U školi tvrde da je učenica prethodno pretukla majku.

X Uhvaćen lopov iz Zrenjanina

OBIJAO ZAVEJANA KOLA

Zrenjaninska policija uhapsila je M. J. (40) koji je osumnjičen da je obio nekoliko automobila koji su bili zavejani na putu između Stajićeva i Perleza kada je zbog jakog vetra i snežnih smetova bila vanredna situacija u Zrenjaninu.

X Pritvor u Vlasotincu

STARCU PRESUDIO MOTKOM

Leskovačka policija uhapsila je J. M. (53), iz Vlasotinca, zbog sumnje da je 23. februara u večernjim satima u selu Sredor ubio T. C. (74). Zločin se desio u dvorištu, a starcu je motkom naneo povrede po glavi i telu. Posle saslušanja istražni sudija odredio je J. M. jednomesečni pritvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here