Dešamp tužio Nasrijevu devojku

0

Selektor francuske reprezentacije Didije Dešam podneo je tužbu protiv fudbalera Mančester Sitija Samira Nasrija zbog uvreda na društvenoj mreži Tviter.
Dešampov advokat je potvrdio da je njegov klijent tužio Anaru Atanes zbog javnih uvreda, koje je iznela u tvitovima pošto je Nasrija izostavio iz preliminarnog spiska putnika za Svetsko prvenstvo u Francuskoj.
Francuski stručnjak je istakao da Nasrija nije uvrstio u tim zato što njegove igre nisu bile na očekivanom nivou, kao i da smatra da bi njegovo ponašanje loše uticalo na timski duh tokom šest nedelja.
– Kao što i sam kaže, kada nije u startnoj postavi, on nije srećan i mogu sve da uverim da se to vidi, kao i da svi u timu to osećaju – rekao je Dešamp.
Manekenka nije štedela reči na svom Tviter profilu, a psovke upućene selektoru Didijeu Dešampu je ponovila dva puta, a posle burne reakcije javnosti se izvinila.
– Da razjasnimo, nisam ljuta što će moj dečko biti sa mnom u naredna dva meseca, samo mislim da zaslužuje određeno poštovanje – napisala je potom Atanesova. – Izvinjavam se ako sam uvredila nekoga iz Francuske, moji tvitovi nisu bili upućeni celoj naciji.
Sam Nasri je istakao da poštuje odluku selektora, ali da priznaje da je bio iznenađen.
Nasri je propustio i prethodno Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi, kada ga je Rajmond Domenek izostavio iz tima.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here