Sportske vesti

0

 

 

 

Handanović je srećan u Interu

Golman Intera Samir Handanović zadovoljan je statusom u klubu i ne želi da ga napusti, rekao je agent slovenačkog golmana.
– Samir je srećan zbog svoje pozicije u Interu. Do isteka ugovora ima još dve sezone i ne mogu da zamislim da on napusti klub u ovom trenutku – rekla je za italijanske medije Klaudija Pastorelo demantujući medijske spekulacije da bi Handanović mogao da napusti nero-azure.
Slovenački golman je ove sezone odigrao 36 utakmica u Seriji A.
 

Krov u Sao Paulu neće biti gotov za SP

Organizatori Svetskog prvenstva u Brazilu saopštili su da krov stadiona u Sao Paulu neće biti spreman za otvaranje Mondijala.
Kompanija koja obavlja radove, Odebreht, objavila je da će deo krova na stadionu Itakerao biti završen posle Svetskog prvenstva, pošto nema dovoljno vremena da instalira stakleni pokrivač, koji je trebalo da se nalazi na stranama krova.
Kompanija je saopštila da taj pokrov koji nedostaje neće uticati na navijače koji gledaju utakmicu. Ova firma je objavila da je uspešno rešila sve probleme po pitanju bezbednosti za prvu utakmicu, između Brazila i Hrvatske, zbog koje su tužioci zapretili da će obustaviti radove.

Konte u Juventusu do 2018.

Trener fudbalera Antonio Konte produžio je ugovor sa šampionom Italije do 2018. godine, pišu italijanski mediji.
Tutosport je objavio da Konte nekoliko poslednjih dana pregovara sa predsednikom kluba Andreom Anjelijem i da su oni, navodno, postigli dogovor.
Konte je nedavno kazao da će ostati u klubu jedino ako od uprave dobije garancije da će moći da računa na dovoljan broj pojačanja u letnjem prelaznom roku kako bi ekipa bila jača za Ligu šampiona.
Juventus je ranije obezbedio treću uzastopnu titulu u Seriji A.

Baloteli bez zlata i poršea

Fudbaler Milana Mario Baloteli objavio je da mu je kuća u mestu Limido Komasko opljačkana ove nedelje. Razbojnici su mu, između ostalog, odneli ručne satove i zlatni nakit, kao i njegov beli porše S, ali je to vozilo pronađeno nekoliko sati kasnije.
Italijanski fudbaler je otkrio da je izašao sa svojim bratom, a da je po povratku kući shvatio da mu je neko provalio u kuću. Taj incident desio se samo nekoliko dana pošto je jedna osoba pokušala Baloteliju da ukrade mobilni telefon ispred jednog noćnog kluba, a fudbaler Milana je potom imao fizički okršaj sa razbojnikom, kada ga je pojurio i stigao.
 

Berbatov ostaje u Monaku

Bugarski fudbaler Dimitar Berbatov produžio je ugovor s francuskim prvoligašem Monakom do kraja sledeće sezone.
– Dimitar je pokazao svoj talenat. On je veliki igrač i veoma smo ponosni što će biti sa nama i naredne sezone – naveo je potpredsednik kluba Vadim Vasiljev.
Berbatov je došao u Monako u zimskom prelaznom roku iz londonskog Fulama, a za francuski klub je do sada postigao devet golova u 14 utakmica.
 

Torgan Azar najbolji u Belgiji

Fudbaler Zulte Varegema Torgan Azar proglašen je za najboljeg igrača belgijskog šampionata ove sezone. Torgan Azar, kao i njegov stariji brat Eden, igrač je Čelzija, ali je sezonu proveo na pozajmici u Varegemu.
Uprkos dobrim igrama i ovom priznanju koje su mu dodelili fudbaleri, Azar nije na spisku reprezentacije Belgije za Svetsko prvenstvo u Brazilu.
Azar je prvi Belgijanac koji je proglašen za najboljeg u šampionatu te zemlje još od Vensana Kompanije 2005. godine.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here