Atletiko opet hoće Ljajića!

0

Još prošlog leta je Dijego Simeone očajnički tražio ofanzivnog vezistu, a spekulisalo se da bi to mogao da bude Adem Ljajić. Tada je trener Atletika našeg vezistu apostrofirao kao moguće rešenje, ali je Fiorentina tada odbila ponudu Madriđana tešku 10 miliona evra.
Kasnije je Ljajić prešao u Romu za 11 miliona evra (plus četiri miliona na ime eventualnih bonusa), a Atletiko nije uspeo u tom prelaznom roku da dovede ofanzivnog vezistu. Pokušao je madridski klub da grešku ispravi zimus, kada su u klub na pozajmice stigli Dijego i Hose Sosa. Međutim, oni nisu ispunili očekivanja i na kraju sezone će napustiti stadion "Visente Kalderon".
Sada se Dijego Simeone opet okrenuo staroj želji – Ademu Ljajiću. Ugledni italijanski sportski dnevnik "Gazeta delo sport" piše da su Madriđani dostavili Romi ponudu tešku 12 miliona evra za reprezentativca Srbije. "Vučica" je otvorena za pregovore, jer po svemu sudeći za Ljajića nema mesta u ekipi Rudija Garsija za narednu sezonu.
Klub iz Rima gleda kako da što bolje prođe u Ljajićevom transferu. Navodno traže 15 miliona evra, ali je realno da će biti zadovoljni ako izvuku uloženi novac, jer iza Ljajića nije sjajna sezona.
Roma je skovala plan da Atletikov interes za Ljajića iskoristi kako bi rešila još jedan veliki problem u timu – poziciju levog beka. Pokušaće da Ljajića prosledi u Madrid u zamenu za Filipea Luisa. Brazilac je blistao ove sezone u dresu Atletika i teško je za poverovati da će se Italijanima ostvariti ovaj plan i da će se Simeone odreći jednog od najstandardnijih fudbalera.

 

Kolarov pusta želja Rome
Prva meta Rome za poziciju levog bočnog igrača, inače, bio je Aleksandar Kolarov, ali njegov veliki ugovor u Mančester Sitiju je problem, jer Italijani ne mogu da Srbinu daju istu platu kao prebogati "građani".

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here