Telefon koji će “oduvati” konkurenciju

0

Nedavno otkriveni pametni telefon One novonastale kompanije OnePlus, širom sveta izazvao je veliko interesovanje
 

OnePlus One će između ostalog imati najnoviji Snapdragon 801 procesor, Sony-jevu kameru, i odličan ekran Full HD rezolucije, a sve to za cenu koja je upola manja u odnosu na ovogodišnje high-end modele.

 

Lau je objasnio da se kompanija odlučila za drugačiji pristup marketingu, i na taj način uspela da bolje preraspodeli troškove kako bi najviše koristi imali njihovi korisnici.

 

– Umesto da novac trošimo na velike marketinške kampanje, mi se fokusiramo na online marketing i međusobnu interakciju korisnika. Okrenućemo se više ka online prodaji, umesto da OnePlus One prodajemo putem prodajnih lanaca, izjavio je Lau.

 

Ovakav potez je hrabar i veoma rizičan za novu kompaniju, jer postoji mogućnost da telefon nestane bez ikakvog traga ukoliko ne postoji marketing koji bi ga držao u žiži javnosti.

 

Čak i velike pohvale i interesovanja koje je izazvao brzo bi mogli da padnu ukoliko ga prodajni lanci ne budu nudili u ključnim momentima. Zbog svega ovoga biće veoma interesantno videti kako će se ovaj brend snaći sa ovim izazovom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here