Horoskop za petak, 16. maj 2014. godine

0

OVAN
Moguće su ozbiljne porodične diskusije vezane za finansije. Ne padajte u vatru, olakšanje očekujte tokom večeri kada će vam stići poziv od prijatelja.
SAVET: oprezno sa alkoholom.

BIK
Nije dobro ako dozvolite da se izolujete iz okruženja u kome ste veoma cenjeni. Vaša inspirativnost nije nestala, u pitanju je prolazno zasićenje.
SAVET: ne paničite.

BLIZANCI
Pokrećete aktivnosti vezane za rešavanje stambenog pitanja. Takođe, ako je vaš biznis vezan za nekretnine, očekuje vas početak povoljnih pregovora.
SAVET: ne gubite vreme, iskoristite šansu.

RAK
Raspoloženje je danas na zavidnom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu.
SAVET: otvorite se za nove ideje.

LAV
Neko ko vam je nadređen donosi odluku koja vas ljuti. Niste u poziciji da se bunite pa je najbolje da se povinujete novim zahtevima i prihvatite novu realnost.
SAVET: ne mešajte se u tuđe probleme.

DEVICA
Dan je nepovoljan za uspostavljanje novih kontakata i pokretanje aktivnosti koje su povezane sa nekretninama. Pazite kome se poveravate.
SAVET: ne verujte u sve što čujete.

VAGA
Pozitivan pomak u poslovnom životu poboljšava vaše porodične odnose. Dobra atmosfera čini idealan trenutak za iskrene razgovore i bliskost.
SAVET: pažljivo sa hranom i alkoholom.

ŠKORPIJA
Forma vam je u usponu, pa sa tim raste i vaš optimizam. Ponovo preuzimate vođstvo i organizujete svoje vreme. Iskoristite šansu, opustite se i malo zabavite.
SAVET: ne preterujte sa fizičkim aktivnostima.

STRELAC
Predstoje neprijatne vesti. Previše informacija odjednom učiniće da koncentracija padne na nivo koji je zabrinjavajući. Svedite obaveze na minimum.
SAVET: ne upuštajte se u rasprave.

JARAC
Očekuje se vaša puna angažovanost. Ne gubite vreme u samosažaljenju već se odmah prihvatite posla i ispunite svoje obaveze.
SAVET: ne očekujte zahvalnost.

VODOLIJA
Stiže vest koju dugo očekujete. Prividno pozitivan ishod vas može navesti na preterani optimizam. Ne slavite pobedu dok je u potpunosti ne realizujete.
SAVET: boravite više u prirodi.

RIBE
Dobro ste pozicionirani pa jeste dobar trenutak da preuzmete inicijativu i ostvarite napredak. Ne dozvolite da vam dileme poljuljaju samopouzdanje.
SAVET: više verujte u sebe.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here