Stižu i deca iz Beograda

0

Dijasporski aktivisti Juga Francuske, na čelu sa Milovanom Jovanovićem, ne samo da odlučno rade na organizaciji konferencije na temu ekonomije između Srbije i Francuske (11. juna), već svojom angažovanošću učestvuju u dovođenju fudbalskog sastava Beograda, koji čine talenti do 15 godina.
– Ovo je internacionalni turnir poletaraca, koji će se održati 26. put. Domaćin je sportski klub Novil sir Son, a igraće se 7, 8. i 9. juna. U četvrtak 15. maja je žreb. Najavili su to malo sportsko slavlje, jer će na turniru učestvovati 20 ekipe. Pošto su u konkurenciji Srbi, sa naše strane pozivamo zemljake da prisustvuju žrebanju, koji će se začiniti koktelom. Naravno, kasnije i da dođu na tribine da bodre naše mlade snage i, nadamo se, buduće fudbalske zvezde – najavljuje Jovanović.
Uz Beograd, na turniru mladih fudbalera učestvovaće predstavnici Portugala, Švajcarske, Holandije i Engleske, kao i francuski timovi. Svi oni jurišaće na trofej koji je prošle godine osvojila Lokomotiva iz Moskve. Žreb će se obaviti u svečanoj sali Espace “Jean Villard”, Neuville sur Saone,
u 19.30.
ŽMEĐUNAS:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here