Srbija do Tokija i narodnjaci

0

 

 

LEPO IM STOJI: Džeko, Jovetić, Nastasić i Kolarov
 

Fudbaleri Mančester Sitija osvojili su drugu titulu u poslednje tri sezone, ali za razliku od 2012. nije bilo dramatičnog finiša. "Građani" su rutinski pobedili Vest Hem sa 2:0 i zadržali dva boda prednosti ispred drugoplasiranog Liverpula.
To nije umanjilo veliku radost i slavlje koje je zavladalo na stadionu, odmah posle utakmice, kad su navijači uleteli na teren, ali i u svlačionici gde su se fudbaleri Sitija radovali još jednoj šampionskoj kruni.
Društvenim mrežama kruže snimci slavlja iz svlačionice engleskog šampiona gde se vidi i čuje kako trešte naši narodnjaci. Srpski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, Crnogorac Stevan Jovetić i reprezentativac BiH, Edin Džeko, radovali su se tituli uz pesme Tome Zdravkovića i Ane Bekute, "Kafana je moja sudbina" i "Ostavljena", a opštem veselju pridružili su se i ostali igrači iako ne razumeju ni reč srpskog.
Fudbalski asovi Mančester Sitija sakupljeni iz celog sveta isticali su svoje poreklo pa su u svlačionici mogle da se vide raznobojne nacionalne zastave i drugi simboli. Tako su Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić istakli srpsku zastavu i obukli majice na kojim su ispisali četiri S uz dobro poznatu parolu "Srbija do Tokija", a pored njih su pozirali Edin Džeko i Stevan Jovetić sa zastavama Bosne i Hercegovine, odnosno Crne Gore.
Fotografiju je na svom Tviter profilu okačio Kolarov.
On je odigrao ceo meč u nedelju protiv Vest Hema, Edin Džeko je takođe bio starter, ali je zamenjen do 69. minuta, dok Stevan Jovetić i Matija Nastasić nisu igrali.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here