Horoskop ponedeljak, 12. maj 2014. godine

0

OVAN
Važne promene koje biste želeli da uvedete u porodične odnose bolje da sprovedete drugi put. Ne izražavate se jasno, pa sav vaš trud neće dati rezultate.
SAVET: strpite se.

BIK
Iznenađuju vas vesti koje nagoveštavaju pozitivan ishod na poslovnom planu. Ako se posebno potrudite vrlo brzo ćete biti nagrađeni.
SAVET: oprezno sa lekovima.

BLIZANCI
Radite nekoliko poslova ođednom. To je u redu dok sve funkcioniše. Budite skoncentrisani, dovoljna je mala greška da sve u potpunosti propadne.
SAVET: usporite tempo.

RAK
Zbog prebrzog tempa i loše ishrane, danas možete završiti u krevetu pre vremena. Vaše ambicije su za pohvalu, ali ne po cenu zdravlja.
SAVET: izbegavajte tešku hranu.

LAV
Previše slobodnog vremena vam može razbuktati teške misli. Završite poslove koje već dugo odlažete i tako popunite slobodno vreme.
SAVET: ne preterujte sa izležavanjem.

DEVICA
Premoreni ste i neraspoloženi. To vam donose trenutni planetarni aspekti. Osim toga, situacija na nebu ukazuje i na spoznaju nečega što će vas razočarati.
SAVET: prijaće vam šetnja.

VAGA
Spremite se na svakakve ishode. Iako ste prilično sigurni u određene poslovne aktivnosti, može iznenaditi negativan stav radne sredine.
SAVET: ne prenagljujte.

ŠKORPIJA
U iskušenju ste da budete grubi prema prijateljima zbog onoga što nisu uradili ili zbog njihovih sporih reakcija. Previše ste osetljivi, strpite se.
SAVET: sagledajte situaciju malo šire.

STRELAC
Usmereni ste na cilj koji ste zacrtali. Ukoliko sve sprovedete upravo onako kako ste temeljno isplanirali, možete računati da će uspeh biti siguran.
SAVET: ne zaboravite na redovnu ishranu.

JARAC
Realizacija određenog plana ne ide baš onako kako ste zamislili. Odustajanje nije pametan izbor jer će druga strana to hitro iskoristiti.
SAVET: budite strpljiviji.

VODOLIJA
Inspiriše vas osećaj slobode. Ostanite na zemlji i budite obazrivi jer trenutna količina energije koja vas je obuzela može da se usmeri protiv vas.
SAVET: prijala bi vam fizička aktivnost.

RIBE
Iako nemate razloga vi ipak sumnjate da voljena osoba pruža više pažnje drugima nego vama. Još jednom razmislite i procenite odnose.
SAVET: ne upuštajte se u diskusije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here