Marković uzleće na Enfild roudu

0

Gotovo je – Lazar Marković (20) je novi fudbaler Liverpula!
Srpski reprezentativac je uspešno prošao višečasovne lekarske preglede i potpisao ugovor sa engleskim velikanom, čime je postao drugi Srbin (posle Milana Jovanovića) na Enfild roudu.
Marković je u ponedeljak doputovao u Liverpul, u popodnevnim satima su svi uticajni ostrvski mediji preneli informaciju da je prošao medicinske preglede, ali je zvanično predstavljanje u klubu bilo zakazano za utorak.
To, ipak, nije smetalo Lazaru Markoviću da pozira sa dresom Liverpula (ponovo je zadužio broj 50) i to za potrebe navijača koji su ga presretali na ulici, a on im delio autograme.
Marković se nije oglašavao otkako je doputovao u Englesku, ali je to učinio njegov rođeni brati Filip, koji se na Tviteru pohvalio:
"Bravo, srećno, ponosan sam što sam tvoj brat. Volim te."
Transfer Lazara Markovića iz Benfike u Liverpul vredan je 25 miliona evra, a nekadašnji krilni napadač Partizana četvrto je pojačanje crvenih ovog leta, posle Rikija Lamberta, Adama Lalane i Emrea Džana.

 

Prvi intervju
Lazar je stavio na Fejsbuk nekoliko slika, gde je držao dres Liverpula, davao autograme navijačima, kao i prvi intervju za klupsku televiziju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here