Sportske vesti

0

 

 

Kejlor Navas prelazi u Bajern

Golman Kostarike Kejlor Navas karijeru će nastaviti u minhenskom Bajernu.
Navas je bio jedan od najboljih čuvara mreže na Mondijalu u Brazilu, a Bajern će Levanteu morati da plati 10 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru.
– Srećni smo zbog Navasa, zaslužio je to kao sportista i čovek. Imao je odličnu sezonu i zadovoljni smo jer smo mu pomogli da napreduje u karijeri – rekao je potpredsednik Levantea Tomas Perez.

Frizura otišla u istoriju

Više nema najpoznatije frizure u svetu fudbala – Maruan Felaini se konačno ošišao.
Mnogi se na društvenim mrežama već šale na njegov račun, kako će sada postati bolji igrač, kako će dobiti na aerodinamici, ali to previše ne tangira vezistu Mančester Junajteda.

Za Filipea Luisa 24 miliona evra

Čelzi je rani kandidat za pobednika prelaznog roka, jer je posle Fabregasa i Dijega Koste stigao je i levi bek Filipe Luis (28).
Klub iz prestonice Engleske već neko vreme pokušava da dovede Brazilca, ali uprava "jorgandžija" je zacrtala cenu za sjajnog fudbalera i nije pristajala na cenkanje.
Žoze Murinjo je morao da pritisne Romana Abramoviča i ruski oligarh je izdvojio 24.000.000 evra, saznaje engleski "San".

Đilardino kod Lipija

Osvajač Svetskog prvenstva u Nemačkoj sa reprezentacijom Italije i dosadašnji napadač Đenove, Alberto Đilardino, prelazi u Gvanžu Evergrande.
Njega će u tom timu trenirati Marčelo Lipi, čovek koji je sedeo na klupi reprezentacije Italije baš kada su osvojili Svetsko prvenstvo te 2006. godine. Iznos ovog transfera je pet miliona evra.

Baloteli puca u hejtere!

Mario Baloteli je često izložen kritikama, ali očigledno nema baš "stomak" da ih istrpi. Reprezentativac Italije očito nije mogao da podnese mnogobrojne negativne komentare na račun njegove igre i eliminacije Italije sa Mondijala, pa je na zvaničnom Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj drži pušku uperenu u javnosti, ispod koje se potpisao:
"Veliki poljubac svim hejterima"!

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here