Korina delila čokoladice

0

Korina Šumaher od teške nesreće svog supruga Mihaela 29. decembra prošle godine bdi uz njegovu postelju. Nemački list “Bild” objavio je njene fotografije snimljene na lokalnom konjičkom takmičenju u Švajcarskoj. Korina na tim fotografijama pozira fotoreporterima sa čokoladicama u ruci koje je delila deci. Neki mediji preneli su da je supruga sedmostrukog šampiona Formule 1 prisustvovala događaju, jer je jednog konja jahao i njen i Mihaelov sin, Mihael junior. U pratnji Šumaherove supruge bila je i portparol bivšeg asa Formule 1 Sabine Kem.
Poslednjih sedam i po meseci porodica Šumaher najtežu bitku u životu njihovog najstarijeg člana strogo je sačuvala od javnosti, pa je čak i transport iz bolnice u Grenoblu na kliniku u Lozani protekao u najvećoj tajnosti.
Informacije o Šumijevom stanju deljene su “na kašičicu”. Neki mediji objavili su da je Korina prilikom prvog izlaska u javnost od nesreće svog supruga podelila sa nekim novinarima da “stvari idu lagano nabolje i napreduju”, kao i da Mihael svakodnevno radi više sati neophodne vežbe u toj fazi rehabilitacije.
Šumaher (45) je nastradao na skijanju u Francuskoj, kada je prilikom pada zaradio teške povrede glave zbog čega je hitno primljen na odeljenje intenzivne nege neurohirurgije bolnice u Grenoblu.
Odmah je stavljen u stanje indukovane kome i operisan je dva puta. Lekari su tri meseca posle toga postepeno umanjivali dozu lekova kako bi ga probudili iz kome, što je na kraju i učinjeno polovinom juna, kada je i prebačen u Lozanu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here