Kahrimanova treća sreća

0

Bivši reprezentativac Srbije Damir Kahriman (30) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i priključio se timu na pripremama u Sloveniji.
Nekadašnji golman Javora, Rada i Vojvodine je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač jer je rasformiran ukrajinski klub Tavrija.
– Dva puta sam bio na Zvezdinom pragu, ali je treća bila sreća. Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću na poverenju, imali smo sjajnu saradnju još dok je on bio predsednik FSS – rekao je Kahriman.
Za mesto na golu srpskog šampiona boriće se sa talentovanim Predragom Rajkovićem.
– Radujem se što Zvezda ima tako mladog i darovitog golmana. Jaka konkurencija je za golmana uvek najvažnija me je stvorila kao igrača. Ko bude bolji, neka brani. Trudiću se da pokažem kvalitet i da nisam pao s neba ovde, već da posle reprezentativnog staža i igranja u jakoj ukrajinskoj ligi zaslužujem da budem u Zvezdi – rekao je Kahriman.
Zvezda je u subotu otputovala u Čatež na pripreme za novu sezonu, a trener Nenad Lalatović očekuje još pet-šest pojačanja.
Do sada su stigli, pre Kahrimana, Đorđe Despotović, Nenad Gavrić i Predrag Đorđević. Klub su napustili Nejc Pečnik, Filip Kasalica, Luka Milunović, Miloš Ninković i Darko Lazović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here