KOKEZA: Izabrali smo Lalatovića

0

U ponedeljak predveče trebalo je da zaseda Upravni odbor Crvene zvezde sa jednom tačkom dnevnog reda, a to je izbor novog trenera.
A uoči sednice potpredsednik Slaviša Kokeza objasnio je zbog čega će v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić i on predložiti da šef struke bude Nenad Lalatović!
Kokeza nije krio da su u igri bila trojica kandidata, da se sa svakim razgovaralo, ali da je izbor pao na Lalatovića.
– Zvezdan Terzić i ja smo obavili razgovor sa tri potencijalna kandidata za trenera Crvene zvezde i usaglasili se da naš predlog Upravnom odboru bude Lalatović. O tome s kim smo još razgovarali ne bih sada pričao. Okrećemo se Nenadu i nadam se da će Upravni odbor usvojiti naš predlog i da će Crvena zvezda u ponedeljak dobiti novog trenera, velikog zvezdaša i bivšeg kapitena – rekao je Kokeza.
Zbog čega Lalatović?
– Pričali smo mnogo prethodnih dana. Evo, reći ću da se razmišljalo i o Simu Kruniću, ali smo se odlučili za Lalatovića zbog načina igre koji je on kao trener forsirao sa ekipama koje je do sada vodio. Bez obzira na ekipe koje je imao na raspolaganju, igrao je napadački i to je za svaku pohvalu – objasnio je Kokeza: – Da kod njega ima štofa, potvrdio je kada je sa Voždovcem pobedio Crvenu zvezdu i potom kada je sa Napretkom pobedio Partizan. On izrasta u ozbiljnog trenera i uveren sam da može da zadovolji ambicije koje se traže u našem klubu. Uradićemo sve da formiramo tim sa kojim će Lalatović moći da napadne titulu.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here