Bekrić i Španovićeva predvodnici

0

Atletičar Emir Bekrić rekao je da su mu predstojeće trke tokom vikenda u Rigi za reprezentaciju Srbije na petom ekipnom Evropskom prvenstvu Druge lige dodatni motiv za još bolje rezultate.
– Reprezentacija uvek predstavlja dodatni motiv, to je neka posebna energija, pokretačka koja me gura napred. Uvek se osećam ponosno kad predstavljam svoju zemlju. Ovu trku ću iskoristiti da budem najbolji što mogu u ovom trenutku, trudiću se da budem fokusiran i koncentrisan. Bodrićemo jedni druge, međusobna podrška koju pružamo jedni drugima zaista dosta znači – naglasio je naš najbolji atletičar, koji će se
nadmetati u disciplini 400 m s preponama i u štafeti 4×400 m.
.Žensku atletsku reprezentaciju Srbije na kontinentalnom prvenstvu predvodiće Ivana Španović:
– Uvek se radujem ekipnom prvenstvu Evrope, jer je to jedinstvena prilika kada se reprezentacija okuplja u celom sastavu. Ove godine imam posebno zadovoljstvo da ponesem kapitensku traku, a time i veću odgovornost da rezultati i motivacija u srpskom timu budu na visokom nivou. Znam da će svaki član reprezentacije dati svoj maksimalan doprinos, jer svi imamo jednu istu želju – ulazak u prvu ligu. Španovićeva će takmičiti u skoku u dalj, troskoku, štafeti 4×100 m, a najverovatnije i u trci na 100 metara.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here