Micić i Dangubić putuju u Trevizo

0

U utakmici bez rezultatskog značaja Mega Vizura uspela je da u sredu igra ravnopravno sa Partizanom do završnice.
Dejan Milojević, trener Zemunaca, domaćina u Hali sportova, nije bio ljut na svoje igrače posle poraza. On je ocenio da je Partizan u ključnim trenucima pokazao svoj kvalitet.
– Kada je trebalo da preokrenemo pravili smo neke glupe poteze u napadu, a Partizan je to iskoristio i pokazao je svoj kvalitet kada se lomila utakmica – rekao je Milojević.
Mega Vizura će se u drugom polufinalu plej-ofa nacionalnog prvenstva sastati sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom. Prvi meč biće odigran 8. juna.
– Idemo dalje, jedva čekamo da počne plej-of. Nemamo šta da izgubimo i želimo da seriju produžimo što je više moguće – rekao je Milojević.
Mega Vizura će u prvom meču plej-ofa nastupiti bez Vasilija Micića i Nemanje Dangubića, koji će učestvovati u razvojnom kampu u Trevizu, koji okuplja najveće talente svetske košarke.
Njihovo učešće na tom kampu potvrđeno je i na zvaničnom sajtu kampa, a najavljeno je da će im predavanja držati i predsednik OKS Vlade Divac, kao i selektor A reprezentacije Aleksandar Đorđević.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here