JA MISLIM OVAKO…

0

Duško Vuković
Predsednik samostalnog sindikata građevinarstva
– Novim Zakonom o radu radnicima se ispostavlja faktura za sve političke promašaje.

Jelena Karleuša
pevačica
– Iako me je Svetlana Ražnatović, udovica Arkana i kuma ubice srpskog premijera Milorada Ulemeka Legije, tužila zato što sam njenog muža nazvala kriminalcem i zločincem i tražila ni manje, ni više nego 11 miliona dinara za duševni bol (?!), sud je ukinuo presudu!

Aleksandra VUČIĆ
premijer
– Protesti su demokratski oblik izražavanja nezadovoljstva i drago mi je da nigde nije bilo policije, da je demonstrantima sve dozvoljeno i da je sve proteklo po demokratskim standardima.

Mirka VASILjEVIĆ
glumica
– Svejedno gde ćemo živeti, ali ne bih volela da idem u zemlje koje su opasne po život, gde ne smete da izađete iz hotela ili kampusa u kom boravite.

Milutin MRKONjIĆ
bivši ministar
– Sada sam dobro, najveći problem mi je bio stres, ali na radnom mestu u Vladi. Na ljubavnom polju je sve okej. Ljubav me održava.

Slavica ĐUKIĆ DEJANOVIĆ
potpredsednica SPS
– Ja sam žena koja je u 62. godini života i još vrlo sposobna za posao. I ja kad govorim o ravnopravnosti muškarca i žene, govorim o ravnopravnosti po svim osnovama. Evropski standardi kojima težimo treba da budu naša realnost.

Goca TRŽAN
pevačica
– Ljudi nemaju para. Nastupi su slabo posećeni i kolege mi se žale. Čujem od vlasnika diskoteka da su neki odlični pevači prošli neslavno, tako da izgleda da nikada nije bilo teže.

Ana NIKOLIĆ
pevačica
– Budući da već dugo pričaju da me drugi izdržavaju i svašta mi kupuju, imam samo jedno da kažem, jao meni bez mene! Dakle, sama sam kupila stan i sve što imam stekla sam sa svojih deset prstiju.

Katarina OKSENBERG
glumica i kneginja
– Dok sam bila mala, mama mi je rekla da je Jugoslavija komunistička zemlja i da verovatno nikad nećemo tamo otići, jer u njoj ne postoji monarhija. Ne znam kako bi trebalo da se oseća princeza, jer se nikad nisam identifikovala na taj način.

Tomislav KARADžIĆ
predsednik FSS
– Situacija je kritična, klubovi su pred gašenjem jer su dugovi superligaša prešli 80 miliona evra, što je za naše uslove strašno. Tri najveća kluba nose najveći deo dugovanja, mora urgentno da se reaguje ili privatizacijom ili nekim drugim mehanizmima, jer ovako dalje ne može

Milan KRKOBABIĆ
predsednik PUPS
– Nema potrebe da neko dolazi iz belog sveta da kaže da treba da se smanji plata ili penzija za 10-20 odsto, ja mu odmah mogu odgovoriti – zašto ne 40? To nije mudrost, mudrost je da se pronađe način da se zapošljavaju ljudi.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here