JA MISLIM OVAKO….

0

Dr Irina Deretić
filozof
– Rusija deli evropske vrednosti i ideale kao što su sloboda i uvažavanje ličnosti u svoj njenoj jedinstvenosti, što uostalom predstavlja jednu od ključnih misli ruske religiozne filozofije. Samopreispitivanje i samokritičnost jesu osobine koje ruska nacionalna samosvest baštini od samih evropskih izvora, od starogrčke filozofije i kulture.

Ivan Mrkić
savetnik predsednika Srbije
– Mislim da je to neki mentalni sklop koji nas tera da priželjkujemo raskole, a kada ih nema, da ih napravimo. U državnom vrhu toga nema.

Goran Ilić
predsednik Udruženja tužilaca Srbije
– Neohodno je uvesti neku vrstu ekonomskih forenzičara koji bi bili specijalisti za zaštitu konkurencije i suzbijanje monopola. To mora da se shvati kao neka vrste ekonomske demokratije, jer ukoliko je ekonomska moć, kao i politička, koncentrisana kod malog broja ljudi, onda tu nema demokratije.

Marijana Mićić
voditeljka i glumica
– Nemam nikakav odnos prema kocki, verujem kako sam jedna od malobrojnih osoba koja je bila u Las Vegasu, a da ni žeton nije ubacila u neki automat. Ni u poslu, a ni u ljubavi ne volim rizik i kockanje, pratim svoju intuiciju, pa kad i nešto pogrešim, nikad ne kažem kako sam propustila svoju šansu.

Hajnc Vilhelm
ambasador Nemačke u Beogradu
– Nisam detektiv, ali neophodni su dokazi da ima cenzure u Srbiji. Važno je da Vlada sve ispita, i to je zahtev.

Sergej Lavrov
šef ruske diplomatije
– Situacija u Iraku je ilustracija potpunog neuspeha avanture koju su započeli SAD i Britanija.

Milorad Dodik
predsednik Republike Srpske
– Amerikanci kažu: "Okej." Kako okej? Naravno, oni su veliki, ali to ne znači da ja kao mali treba da ćutim.

Ana Bekuta
pevačica
– Čula sam kako pričaju da sam s Milutinom Mrkonjićem iz koristi, ali osim ljubavi, koja je nemerljiva, neograničena i nedoživljena, po mom mišljenju, tu nema ničeg lošeg. Ako se to zove korist, onda nek im bude.

Slobodan Beštić
glumac
– Nisam spreman da odem na inostrano tržište i započnem karijeru od nule da bih igrao srpske kriminalce u nekoj epizodi na televiziji. To mi nije zanimljivo, ali nama s ovih prostora jedino nude takve uloge.

Dr Nele Karajlić
muzičar
– Nisam bio guzonjin sin. To su bili neki drugi dečaci. Ta institucija je jedna od retkih koja je preživela prelazak iz komunizma u kapitalizam. Nekad su to bila deca partijskih rukovodilaca, a danas su deca tajkuna.

Valentina Obradović
modna kreatorka
– Nikad ne štedim na osmehu, podršci, ljubavi. Na zadovoljstvima koja čine život lepšim – kartama za bioskop, putovanjima, poklonima. I ne štedim na parfemu, njega uvek moram da imam, jer mene je za to dar čiste sreće koji direktno ulazi u krvotok. Provereno.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here